Stripster Antwerpen  thumbnail

Stripster Antwerpen

Published Mar 01, 22
6 min read

Stripper Huren? Hier Boek Je Eenvoudig De Leukste Strippers!

Wij verzorgen geweldige erotische striptease shows. Bel ons voor info +32 477 13 63 90. Of boek hier meteen een  Stripper

We zijn gekend van TV en hebben tal van referenties, ook in het buitenland. We komen steeds onze verplichtingen na…100% tevredenheidsgarantie! Heeft U bepaalde wensen, vraag het ons…wij zullen steeds het nodige doen om deze samen met U in te vullen. Bij ons kan je eenvoudig een Stripper boeken in gans België, Nederland & Frankrijk! Van grootsteden (Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Hasselt, Leuven, Kortrijk, Ieper, Genk, Blankenberge, Knokke, Oostende – in Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Luik, Wallonië, Ardennen…kortom teveel om op te sommen! Wij komen bij U in privé of op locatie…waar U maar wenst! Heeft U geen gepaste locatie, laat ons gerust even iets weten en wij kijken mee voor U! Naast een Stripper boeken kan je bij ons terecht voor: speciale shows (vuurspuwen, slangen, slijpschijf, laser, robots, …) mogelijk met of zonder striptease; burlesque (eventueel in glas); champagne-lady; paaldansen; topless- en sexy-bedieningen; coyote-ugly en uitdelen van shots / bodyshots; gogo-dance; topless croupier (op casino- of pokeractiviteiten); … Voor meer informatie betreft onze activiteiten en shows kijk even op onze pagina “Activiteiten & Shows”.

Bij Strippers Service boek je de mooiste vrouwelijke strippers van het land. Niet alleen zijn deze dames zo mooi als dat ze op de foto`s er uitzien, maar geven zij ook striptease shows van ongekende kwaliteit. Of het nu op een verjaardag thuis, bij jou in het cafe, beurs of een andere gelegenheid is, Strippers Service heeft een passende stripper vrouw voor elke gelegenheid.Onze striptease service is altijd op zoek naar nieuwe striptease dansers - professional stripper. Wil je graag voor een professioneel striptease bureau werken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze striptease service, samen met jou gaan we kijken of je het in je hebt om voor het grootste striptease bureau van Nederland te gaan werken.

Show, Bird regelt de verbinding. Deze striptease show zal ervoor zorgen dat je de avond van je leven zult hebben. Met de sexy strippers en hun opwindende optredens zullen zij het feest een groot succes worden. Je kunt deze professionele strippers met veel ervaring inzetten voor verschillende gelegenheden zoals een vrijgezellenfeestje, verjaardag, voor de fun enzovoorts.

Prijsvariaties- De gemiddelde prijs van een act ligt tussen de € 250 en € 400.- De stripper kan per uur worden ingehuurd.- De vervoerskosten (over gans Vlaanderen) zijn inbegrepen. Stripster Ivy is gekend in binnen en buitenland. Ze brengt een stomende , opwindende stripacts in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant, Limburg, … Laat de temperaturen stijgen door een dolle verpleegster, een stout schoolmeisje, een strenge politie-agente, … of ga samen met Ivy terug in de tijd of wel helemaal in de toekomst! U zult er zeker geen spijt van krijgen! Stripster Ivy bied U door haar jaren ervaring een zeer uitgebreid gamma van pure show, klasse, … met de nodige portie humor en sensatie en dit zonder vulgariteit en interactief met het publiek! Uw referentie voor gans België en Nederland!- Wij staan garant voor de stiptheid van onze afspraken.- Tevens zijn we uiterst selectief in de artiesten waarmee we samenwerken…- Wij bieden U ervaring & klasse van TOPNIVEAU!- En ook belangrijk…what you see, is what you get! Sleutelwoorden: Ervaring, bekwaam, erotisch, bijzonder Deel deze pagina .

Stripster

In de komedie The Full Monty uit 1997 besluiten zes werkloze metaalarbeiders om een striptease-act te doen om geld te verdienen. Langzamerhand krijgen ze er plezier in en herwinnen ze hun zelfvertrouwen. Te mooi om waar te zijn, zou u denken. Maar achttien jaar later wordt de premisse van de film ondersteund door wetenschappelijk onderzoek van Amerikaanse sociologen, dat recent verscheen in het wetenschappelijk blad Deviant Behavior.

De sociologen stellen dat vrouwelijke strippers zich hun dagelijkse ervaringen herinneren tijdens hun job. Zij zijn het gewend om op school, op straat of op de sportclub aangestaard of nageroepen te worden. Als zij (nagenoeg) hetzelfde meemaken tijdens het strippen, dan raken zij daardoor beledigd. De mannen, die dit minder vaak meemaken, stellen de verhoogde aandacht juist op prijs - professional stripper.

De meerderheid ervan stapte in het beroep omwille van het geld, al verdiende slechts een kleine groep meer dan 90 euro per shift en rijfden de meesten minder binnen dan hun vrouwelijke collega's. "Maar omdat mannen zulke positieve gevoelens overhouden aan het strippen, zullen ze er zelfs mee doorgaan als ze het geld eigenlijk niet meer nodig hebben", zegt Scull in de Britse krant The Times.

Zo te zien ben jij degene die de stripper moet gaan regelen (striptease Leuven). Anderen durven het niet of doen alsof het allemaal niet zoveel uitmaakt waar ze een stripper of striptease boeken. Echter, als het fout gaat met de stripper word je er ironisch genoeg wel op aangekeken en dat is niet eerlijk.

3% van onze feesten. Maar waarom zouden wij dat niet gewoon voor je achterhouden? Simpel, wanneer het aankomt op stripper betrouwbaarheid zit je bij ons het beste vergeleken met de hele striptease industrie. Geloof je het niet? Bekijk dan eens onze Trustpilot pagina met klantervaringen. Momenteel komt nog geen enkel boekingsbureau ook maar een beetje in de buurt van onze betrouwbare stripper service.

Vrouwelijke Strippers - Showtime000+ striptease shows afkomstig is van verwijzingen van eerdere klanten of vrienden daarvan - professional stripper..

We willen natuurlijk niet te veel verklappen, maar als je een stripper huurt bij Stripstars, kun je vuurwerk verwachten! Al onze strippers en stripsters zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de spannendste, leukste en meest sexy stripteases die ongeveer 15 tot 20 minuten duren. Natuurlijk allemaal met een licht erotisch tintje.

Daarnaast komt er ook veel body oil kijken bij de striptease, waar je de stripper mee in mag smeren. Wat je voor de rest van de stripact mag verwachten, houden we zoveel mogelijk een verrassing. Weet alleen dat onze strippers en stripsters niet vies zijn van het gebruik van spannende attributen…Natuurlijk! Het is jouw feestje.

Je kunt zelf bepalen welke stripper of striptease je bestelt en in welk thema hij of zij komt. Mannelijke strippers, Boek een van onze mooie mannelijke strippers en laat je imponeren door hun gespierde lichamen en indrukwekkende dansmoves. Onze strippers zijn te boeken in meer dan 20 verschillende thema’s, waaronder politie, brandweerman, Magic Mike, ramenlapper of opa.

Vrouwelijke stripper, Ben je op zoek naar een beeldschone en sexy vrouwelijke stripster? Wij hebben prachtige strippers klaarstaan die niet kunnen wachten om zich van hun beste kant te laten zien. Kies uit meer dan 20 verschillende thema’s (zoals politie, schoolmeisje oma of catwoman), of neem contact met ons op voor het doorgeven van speciale wensen! Andere erotische shows, Naast onze mannelijke en vrouwelijke strippers hebben we nog enkele andere shows die je kunt bestellen bij Stripstars (mannelijke striptease).

Mannelijke Stripper Huren - Professionele Stripper

Zo moet er altijd een ruimte aanwezig zijn waar de stripper of stripster zich even rustig om kan kleden. Een lege gang is al voldoende. Voor de perfecte uitvoering van de striptease is daarnaast een stoel nodig zonder armleuningen met minimaal 1 meter ruimte daaromheen. Voor de optimale beleving is muziek natuurlijk essentieel.

Latest Posts

Ardooie Prive Ontvangst

Published Nov 20, 22
10 min read

Prive Ontvangst Bonheiden

Published Nov 17, 22
10 min read

Privé Ontvangst Dames

Published Nov 16, 22
8 min read